Arbeidsgiver

Vi skaper de beste mulighetene for fremtiden

Mer enn et tradisjonelt bemanningsbyrå

Connect Rekruttering & Rådgivning AS er mer enn et tradisjonelt bemanningsbyrå. Våre rådgivere skreddersyr løsninger etter dine behov, enten det er snakk om bemanning, rekruttering eller rådgivning. Skal du fylle en stilling, fast eller midlertidig, er vi sikre på at våre metoder gir deg det beste resultatet. Er behovet ditt uklart, eller du trenger ekstra support inn mot viktige faser i din bedrift, kan vi gi deg råd på veien.

Erfaringen vår strekker seg fra bemanning og rekruttering til ledelse, personaloppfølging, salg, nettverksbygging med mere. Totalt har vi over 40 års relevant kompetanse som vi stiller til disposisjon for deg.

Vi gir en vellykket rekruttering

Kombinasjonen erfaring, nettverk og metodikk er grunnlaget for vår tilnærming til en vellykket rekruttering. Vår lange erfaring fra fagfeltene skal sikre deg som kunde mot feilansettelser. Hver eneste kandidat blir håndplukket, intervjuet og referansesjekket før vi presenterer dem, i tillegg til at vi gir deg god veiledning og rådgivning gjennom hele prosessen. Vi legger stor vekt på kompetansen som etterspørres, men kandidaten må også passe inn i arbeidsmiljøet, og vi sørger også for at det er god match på de myke verdiene.

Primært jobber vi innenfor fagfelt som bygg- og anlegg, salg og marked, transport og logistikk, produksjon, IT, administrasjon, HR og ledelse.

Skal du ha en ansettelse som varer, er det oss du skal bruke.

Hva med mer midlertidige ansettelser?

Samtidig vet vi at det i mange situasjoner er mer praktisk å leie inn medarbeidere enn å ansette selv. Mange velger en midlertidig erstatter når medarbeidere slutter. Er det usikkerhet om behov for arbeidskraft en periode, er fleksibilitet hensiktsmessig.

Vi har listet opp noen situasjoner der innleie kan være hensiktsmessig for din bedrift. 

  • Gjennomføring av prosjekter
  • Sykdom og permisjoner
  • Produksjonstopper
  • Sesongsvingninger
  • Høy turnover

Selv om arbeidet er midlertidig, er det desto viktigere at vi gjennomfører riktig bemanning. Vi kan ikke garantere deg kandidat på dagen, men vi kan love deg rask levering av kandidater med riktig kompetanse og engasjement.

Erfaring tilsier at de innleide til slutt får stillingen på fast basis, noe som forteller oss at våre kandidater holder høy kvalitet. Vi er så sikre på vår prosess at dersom du mot formodning ikke skulle være fornøyd med vår kandidat, finner vi en erstatter.

Velprøvde prosesser innenfor bemanning og rekruttering samt høy kompetanse er de viktigste årsakene til at kundene velger Connect Rekruttering & Rådgivning AS som samarbeidspartner.

La vår kompetanse bli din sikkerhet. Kontakt oss i dag for kartlegging av hva vi kan gjøre for deg.