Arbeidstaker

Vi skaper de beste mulighetene for fremtiden

Kanskje venter drømmejobben allerede nå?

Dersom du søker ny jobb, kan det være at vi sitter på drømmejobben allerede nå.

I de aller fleste oppdragene vi jobber med, vil ikke stillingen bli lyst ut. For å finne riktig kandidat bruker vi i første omgang vår egen database og nettverk, i tillegg til Finn og NAV Arbeidsplassen. Pass derfor på at du har oppdatert profil i de to sistnevnte.

Gjennom tilpassede søk og grundige gjennomganger av CV finner vi de kandidatene vi kaller inn til intervju. For at du skal være attraktiv anbefaler vi deg å fylle ut så mye informasjon som mulig. Jo mer presis innholdet er, jo mer synlig er du for oss som driver med rekruttering og bemanning.

Alle våre kandidater blir referansesjekket. Du bør derfor ha klart to-tre referanser som vi kan kontakte. Det er en stor fordel at disse referansene blir informert om at vi kanskje kontakter dem.

Vi i Connect Rekruttering & Rådgivning AS jobber med både direkte rekruttering og bemanning, samt utleie av personell i perioder hvor bedriften har ekstra behov.

Ingen av våre kandidater går ansatt hos oss i påvente av å bli leid ut, vi søker etter og håndplukker personer som har høy match med stillingen og bedriften.

Sannsynligheten for fast ansettelse etter endt utleieperiode er større når vi ser at matchen mellom kandidat og arbeidsgiver er høy.

Tips til jobbsøknaden

Dette er punkter vi spesielt ser på:

  • Ferdigheter og nøkkelkompetanse.
  • Bilde
  • Kortfattet tekst om deg og din erfaring.
  • CV (arbeidserfaring og utdannelse)

Når det kommer til bilde, er dette viktig for å personliggjøre deg i prosessen. Uten bilde kan du risikere at din søknad/profil blir anonym. Sørg derfor for at du har et oppdatert bilde som er stilrent, har nøytral bakgrunn og som du smiler på.

Søker du på en utlyst stilling, er det en fordel at du leser utlysningen nøye og baserer din søknad på det som beskrives i teksten.

Du bør alltid skrive om:

  • Hvorfor du søker
  • Hvilke egenskaper, kompetanse og erfaring du har som matcher utlysningen
  • Hvorfor nettopp du skal velges
  • Kort om deg selv

Det er mange måter å skrive en god jobbsøknad på, og får du med disse fire punktene er du ett skritt nærmere den perfekte søknad.