Ett hus – Ditt hjem!

Blinkhus-blogg-bilde https://www.blink-hus.no/startside

«Ett hus - Ditt hjem!» skriver Blink Hus Sigdal så godt på sin hjemmeside. Som en av franchisetakerne i Blink Hus kjeden har de mye profesjonell støtte fra kjedenivå. Men det kanskje mest profesjonelle står de bak selv.

I hjembygda Sigdal har de egen elementproduksjon, og all produksjon av nye hus foregår der. Dette gir en optimal kombinasjon av tradisjon, tilhørighet, morgendagens teknologi og best kvalitet.

Fra oppstarten i 1983 har selskapet stått på for at kundene skal få oppfylt sin husdrøm og få mulighet til å skape en ny fremtid.

Hos Connect sier vi at «Vi skaper fremtiden sammen», sånn sett passer vårt samarbeid med Blink Hus Sigdal veldig godt. Gunbjørn Vidvei som er daglig leder, overtok selskapet etter sin far for over 10 år siden. I den perioden er tømrere det eneste de har ansatt - og mye av dette er lærlinger de tar inn etter «læra».

Når de da kom inn i 2020 og en av de erfarne boligselgerne dessverre sluttet, var han nødt til å finne en ny. De gjorde som mange andre gjør, laget en god stillingsutlysning og publiserte den på Finn.no.

De håpet selvsagt på at det kom noen aktuelle søkere. Responsen lot ikke vente på seg, og det kom flere titalls søknader. Gunbjørn var litt usikker på hvordan han skulle håndtere en slik mengde, og hvordan han skulle klare å gi alle søkerne en god og profesjonell oppfølging.

«Hvordan velge den rette?»

av Gunbjørn 

Ikke minst - hvordan skulle han velge den rette boligselgeren?

Vi i Connect hadde noen uker tidligere fått muligheten til å presentere oss for Gunbjørn, og ble veldig fornøyd med å bli kontaktet for å hjelpe de videre med denne prosessen.

Gjennom et tett og godt samarbeid med Blink Hus, gode intervjuer, flere referansesjekker og DISC test på toppkandidatene, klarte vi midt i nedstengningen av Norge å signere arbeidsavtale med deres nye boligselger, som startet i august.

Det gikk ikke lang tid før vi ble kontaktet av Gunbjørn på ny. De hadde en i administrasjonen som pensjoneres ved nyttår 2020. Denne gangen fikk vi være med på utformingen av stillingsutlysningen på Finn.no, og vi kjørte hele prosessen med flere intervjuer, presentasjon av kandidater, våre anbefalinger og tilbakemelding fra referansesjekk.

Den nye Driftslederen hos Blink Hus Sigdal begynner 1. januar 2021, og vi er alle sikre på at det er den beste kandidaten for fremtiden som tiltrer stillingen.

Vi spurte Gunbjørn i etterkant av disse prosessene om han kunne gi en kort beskrivelse av hvorfor et rekrutteringsbyrå ble benyttet;

«Vi ansetter ikke så ofte mennesker i administrasjonen her i Blink Hus Sigdal, så det var veldig godt for oss å få profesjonell hjelp til å velge de rette kandidatene til stillingene. Det å bygge hus er en lang prosess, og man følger kunden ofte i 6-7 år, fra man starter planlegging av bolig og helt til de har bodd der i en del år. Derfor er det viktig med ansatte som fungerer i selskapet over lang tid, og det gjør det ekstra viktig å finne den rette personen. »

Reisen vi hittil har vært med på sammen med Blink Hus Sigdal viser oss i enda større grad hvor viktig det er for oss å bli kjent med kundene våre. Det er på den måten vi kan bistå med rådgivning knyttet til aktuelle kandidater ved en bemanning eller rekrutteringsprosess hos kunden.

Når vi sier «Vi skaper fremtiden sammen» - så legger vi mye i det budskapet. Vi er derfor veldig takknemlig for at Gunbjørn i Blink Hus sier at han vil bruke oss ved neste rekruttering, og at «Paal alltid er på!» .

I hjembygda Sigdal er Blink Hus i gang med et fantastisk boligprosjekt for å utvikle bygda videre. Ta en kikk på Sandsbråten Panorama og hvor vakkert det er i Sigdal - https://sandsbraaten.no/

Connect Rekruttering & Rådgivning takker for at vi har Blink Hus Sigdal som vi kan skape fremtiden sammen med! 

#rekruttering #boligselger #driftsleder #dagligleder #blinkhussigdal #kandidater #disctest #referanser

Arbeidssøker - veien videre
Arbeidskontrakt og stillingsinstruks

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://conrek.no/